• News
  • Nyheter
  • 06.11.2017

Ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge

Ingrid Therese Tjøsvold blir ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge. Tjøsvold kommer med omfattende erfaring fra en rekke lederstillinger innen vei- og entreprenørmarkedet

I august 2017 kom Kalle Josefsson inn som midlertidig leder for Lemminkäinens virksomhet i Norge. Etter en grundig rekrutteringsprosess er det nå klart at Ingrid Therese Tjøsvold blir ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge, med oppstart 14. november.

- Vi er glade for at Ingrid har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Lemminkäinen Norge. Med hennes lange og brede ledererfaring er jeg sikker på at hun vil være en svært viktig bidragsyter i å styrke selskapet og vår posisjon i det norske markedet, sier Heikki Vuorenmaa, konserndirektør for asfalt i Lemminkäinen Group.

Tjøsvold kommer fra stillingen som administrerende direktør for RenoNorden Norge. Før dette var hun direktør for Business Support i Mesta, med blant annet ansvar for HR, IT, kvalitet, innkjøp, kommunikasjon og Mestas virksomhet i Sverige. Tjøsvold var også leder for Mesta Drift AS i perioden 2006 til 2011, og har også hatt omfattende lederansvar i selskaper som Rieber og Søn ASA og Hansa Borg Bryggerier AS.

- Jeg gleder meg til å bli leder for Lemminkäinens virksomhet i Norge, og ser fram til å ta tak i oppgavene som venter. Ikke minst ser jeg fram til å bli kjent med selskapet og alle som jobber i Lemminkäinen Norge. Jeg ser et stort potensiale i å styrke vår posisjon i et krevende, men voksende marked, sier Tjøsvold.

Mer informasjon:

Tom Andre AasDirektør Marked og Kommunikasjon
tom.andre.aas@yit.no, Mobil: + 47 93 23 88 38