Velg nettsted:
Corporate site:

Historie

Den kompetanse og historie som YIT Norge AS bygger sin virksomhet på, er utviklet siden 1933. Da startet AS Fjeldhammer Brug markedsføring av asfaltprodukter for veiformål. 
Virksomhetenes viktigste satsing i 1930-åra var opprettelsen av veiavdelingen. Produksjon av veiasfalt var begynt allerede i 1927, og A/S Fjeldhammer Brug var først ute med å starte produksjon av asfaltemulsjoner i Norge. Men andre bedrifter kom etter, konkurransen ble hard, og løsningen var å starte en veientreprenøravdeling slik at bedriften ikke bare produserte asfalt, men også sto for selve asfalteringen.Da krigen brøt ut, hadde A/S Fjeldhammer Brug hånd om 15 % av det norske markedet. 
Dette hadde ikke vært mulig uten dyktige ansatte og leder på alle nivåer som har bragt selskapet frem til der vi er i dag. 

YIT Norge har en entreprenørhistorie vi er stolte av. Dagens selskapskultur er fortsatt tuftet på mange av grunnverdiene siden etableringen med fokus på entreprenørskap, langsiktighet, innsatsvilje, trivsel, forsking og utvikling, samt yrkesstolthet til veifaget.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre tjeneste

YIT og våre partnere samler inn informasjon gjennom informasjonskapsler på dette nettstedet for å gjøre din brukeropplevelse best mulig. Brukeropplevelsen forbedres gjennom innsamling av brukerstatestikk og målrettet annonsering.

Ved å trykke på Godta tillater du bruk av informasjonskapsler. Disse innstillingene kan når som helst endres i dine nettleserinnstillinger.

Les mer