Velg nettsted:
Corporate site:

Personvernerklæring

YIT forplikter seg til å beskytte personvernet til brukerne av sine tjenester i samsvar med Finlands personopplysningslov (523/1999) og lov om beskyttelse av personvern i elektronisk kommunikasjon (516/2004), samt andre gjeldende lover.

YIT samler bare inn, behandler og avslører personlige data som er nødvendige for de formålene som er angitt i dette regelverket, og YIT lagrer bare personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle disse formålene. YIT kan dele personopplysninger innen YIT-gruppen for de formålene som er beskrevet i dette regelverket. Slik deling kan innebære overføring av data til og fra andre land der YIT opererer, har forretningsvirksomhet eller ellers er til stede. YIT kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å gjennomføre markedsføringskampanjene sine. I forbindelse med gjennomføringen av slike markedsføringskampanjer kan YIT overføre personlige data til tredjeparts tjenesteleverandører.

Ved å bruke dette nettstedet aksepterer du vilkårene og betingelsene for dette regelverket. Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du til måten vi lagrer og bruker informasjonskapsler på, i samsvar med vilkårene i dette regelverket.

Informasjonskapsler

Informasjonskapslene som brukes på dette nettstedet, brukes på en måte som ikke krenker personvernet til brukeren. Informasjonskapsler brukes for eksempel til måle- og forskningsformål for å fastslå typen og volumet til bruken av nettstedet. Informasjonskapsler kan også brukes i direkte markedsføring rettet mot selskaper eller markedsføring basert på brukerlister og remarketing. Formålet med slik markedsføring er å gi informasjon om aktuelle tjenester fra selskapet til brukere som tidligere har besøkt selskapets nettside. Vi lagrer ikke personopplysninger om brukeren, som for eksempel e-postadresser, telefonnumre eller kredittkortnumre.

Informasjonskapsler tillater ikke tilgang til eller muligheten til å kopiere datalagringsenheten til terminalenheten, for eksempel harddisken. Brukeren kan blokkere informasjonskapsler ved å endre innstillingene til nettleseren, men dette kan føre til redusert funksjonalitet på sidene, og anbefales derfor ikke. Brukeren kan også når som helst slette informasjonskapsler i nettleseren sin.

YIT samler inn og behandler personlige data for følgende formål: Kontakte kunder, markedsføre YITs produkter og tjenester (inkludert målrettet e-postmarkedsføring, online-annonsering og personlige salgssamtaler), samle inn og håndtere tilbakemeldinger, levere forespurt informasjon og produkt- eller tjenestespørsmål eller bestillinger fra YIT.

I tillegg kan YIT dele kontaktopplysninger og nettadferdsdata, for eksempel besøk til nettsteder og klikk via e-post, med kanalpartnere med det formål å selge og markedsføre YITs produkter og tjenester.

Brukerne kan målrettes for markedsføring ved å benytte systemene til tredjepartsleverandører (for eksempel Google), basert på brukerlister. Markedsføring basert på brukerlister benytter lister opprettet via brukernes informasjonskapsler som brukes på denne nettsiden. Annonsepolicyen som brukes i markedsføring basert på brukerlister, inkluderer interessebasert annonsepolicy fra Google Inc., den nyeste versjonen er tilgjengelig på http://support.google.com/adwordspolicy/bin/answer.py?hl=fi&answer=143465 Brukeren kan, hvis han/hun vil, administrere markedsføring basert på brukerlister på nettstedet Your Online Choices: http://www.youronlinechoices.com/ Annonseringsinnstillingene for markedsføring betjent av Google kan administreres på: http://google.com/ads/preferences

Nettstedsanalyse

Dette nettstedet bruker nettstedanalyser – for eksempel Google Analytics, som er en nettanalysetjeneste drevet av Google Inc. («Google»). Nettstedanalyser bruker informasjonskapsler (tekstfiler) for å analysere nettstedstrafikk. Informasjonen som genereres av disse informasjonskapslene (så som IP-adresser), overføres og lagres av tjenesteleverandører. Tjenesteleverandører bruker deretter informasjonen til å rapportere til nettområdets eiere og leverer andre tjenester knyttet til nettstedets aktivitet og bruk av Internett.

Tjenesteleverandører kan overføre data til tredjeparter når det er nødvendig å gjøre det ved lov eller der tredjeparter behandler informasjon på deres vegne.

Tjenesteleverandører vil ikke knytte IP-adressen din sammen med andre data som de har lagret. Du kan deaktivere informasjonskapsler ved å endre nettleserinnstillingene, men det kan føre til redusert funksjonalitet på nettstedet.

Ved å bruke og surfe på dette nettstedet, samtykker du til nettstedanalyseleverandører som behandler dine personlige data i samsvar med dette regelverket for de formål som er beskrevet i den.

Tilgang til regelverket

YIT kan endre dette regelverket, modifisere eller tilbakekalle tilgangen til dette nettstedet, eller innholdet på sidene når som helst, med eller uten varsel. Den effektive datoen for denne versjonen av dette regelverket er oppført ovenfor, for din referanse. Hvis YIT endrer denne retningslinjene på en måte som vil resultere i en materiell og ugunstig endring i måten YIT kan samle inn eller behandle dine personlige data som du har sendt inn YIT gjennom dette nettstedet, vil YIT legge inn et varsel om endringen på dette nettstedet.

Close