Velg nettsted:
Corporate site:

Våre tjenester

Hvorfor velge YIT Norge?

YIT Norge står for lang erfaring, høy fagkompetanse, kvalitet i gjennomføring og solid kundeoppfølging. Vi ønsker å gjøre våre kunders hektiske og krevende hverdag lettere. Vi sørger for riktig leveranse, til riktig tid og til riktig pris.

YIT Norge setter helse, miljø og sikkerhet først, gjennom god opplæring, planlegging og gjennomarbeidede rutiner. Våre 550 medarbeidere har lang erfaring, høy kompetanse og et bankende hjerte for faget. Slik blir det gode kundeopplevelser av.

Vi er til stede over hele Norge. Våre avdelinger har lokalkunnskapen, kjenner forholdene, markedet, vær og føre der du er. Vi kjenner sesongene, hvordan de skifter, og hva vi må ta hensyn til. Vi kjenner hver veistubb i ditt område, hver parkeringsplass og hvert byggeprosjekt. Vi er tett på.

YIT Norge har en høyteknologisk og moderne maskinpark. Oppetid på maskiner og utstyr er en forutsetning for vår virksomhet. Slik unngår vi forsinkelser og stopp i arbeidet. Samtidig er det slik at ting kan skje. Vår profesjonelle verksteds- og vedlikeholdsorganisasjon er imidlertid raskt på plass og sørger for å holde hjulene i gang.

YIT Norge har ambisjoner om å ligge i forkant av den teknologiske utviklingen i bransjen. For eksempel satser vi for fullt på produksjon av lavtemperaturasfalt, gjenbruk og fyring med gass ved våre asfaltverk.

Vår kvalitetsavdeling og laboratorier forsker på hvordan klimaendringene påvirker holdbarheten til asfalten og veiene våre, og jobber med løsninger, resepter og ny teknologi for å møte et stadig våtere klima.

YIT Norge er tre virksomheter i ett. Vi lærer av hverandre og samarbeider mot våre felles mål: Å gjøre kundene våre fornøyd, og gi våre kolleger spennende og trygge arbeidsdager.

Anlegg
Risto Kupila
Anleggsdirektør
Pukk & Grus
Arild Tveit
Direktør Pukk & Grus
Close