Velg nettsted:
Corporate site:

YIT – en av Norges ledende asfaltleverandører

YIT – en av Norges ledende asfaltleverandører

YIT (tidligere Lemminkäinen) leverer asfaltprodukter og asfaltering av høy kvalitet til våre kunder. Vi har lang erfaring som leverandør av asfalt til riks- og fylkesveier, og er gjennom vår lokale tilstedeværelse et foretrukket alternativ for kommuner over hele landet.

Vi har pulsen på det som skjer i områdene vi er til stede. Vi er tett på nye anleggs- og byggeprosjekter og leverer til de ledende, private entreprenørene innen bygg og anlegg. YIT er også stolt leverandør av kvalitetsasfalt til lokalt næringsliv.

YIT stiller høye krav til oss selv. Vår fagkompetanse og lange erfaring sikrer effektiv planlegging, kvalitet i utførelsen og god oppfølging av kundene våre. Riktig og moderne utstyr sørger for fremdrift og leveranser til avtalt tid. Sikkerhet for alle som jobber på veien er prioritet nummer én. YIT har som mål å gjøre kundene våre fornøyd, og gi våre kolleger spennende og trygge arbeidsdager.

YITs er til stede med avdelinger og asfaltfabrikker over store deler av landet, i tillegg til våre mobile fabrikker og avdelinger.

Kontakt
Hege Håveløkken
Tilbudsleder Asfalt
Close