Velg nettsted:
Corporate site:

Anlegg

Anlegg

I Norge er det mye vann og vi trenger moderne kraftverk for å utnytte våre verdifulle ressurser. Kraftverkene bygges gjerne i store fjellhaller med tilhørende vanntunneler. YIT Infra Norge gjør jobben.

Vi utfører avanserte grunnarbeider, enten det er ved bruk av Jetpel, dypstabilisering eller massestabilisering, gjennom vår moderne utstyrspark.

Rehabilitering av Tisleifjord dam og kraftverk er ett av flere store prosjekter vår anleggsvirksomhet har vært involvert i. Fyllingsdammen ble forsterkes og nytt kronevern ble bygges. Murer ble utbedret og betongdammen ble rehabilitert. Alt dette er gjort av våre dyktige medarbeidere.

Nå jobber vi blant annet med Jølstra Kraftverk  og Mjåvatn

YITs betongavdeling kan sine saker. 36 fagarbeidere støpte sammenhengende i 36 timer for å ferdigstille en betongbru. 220 lastebillass med betong gikk med for å støpe den 70 meter lange og 18 meter brede broen.

Har du spørsmål, eller ønsker du å vite mer om hvilke oppdrag Anlegg kan påta seg, finner du kontaktinformasjon her.

Kontakt

Harald Rafdal
Administrerende direktør
Ola Kvammen
Direktør Marked og Teknisk support
Jarle Berg-Oksfjellelv
Prosjektdirektør Tunnel og Civil Engineering
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre tjeneste

YIT og våre partnere samler inn informasjon gjennom informasjonskapsler på dette nettstedet for å gjøre din brukeropplevelse best mulig. Brukeropplevelsen forbedres gjennom innsamling av brukerstatestikk og målrettet annonsering.

Ved å trykke på Godta tillater du bruk av informasjonskapsler. Disse innstillingene kan når som helst endres i dine nettleserinnstillinger.

Les mer